چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۵

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از آسیب‌دیدگی ۱۲۲۸ مدرسه در جریان جنگ ۴۰ روزه خبر داد و گفت ۱۲۲۵ مدرسه پس از بازسازی به چرخه آموزش بازگشته‌اند و برای سه مدرسه کاملاً تخریب‌شده، ۱۶ مدرسه جدید ساخته خواهد شد.

جنگ ۴۰ روزه به ۱۲۲۸ مدرسه آسیب زد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۲۲۸ مدرسه در جریان جنگ رمضان از ۵ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده است، گفت: ۱۲۲۵ مدرسه وارد گردانه شده و بجای سه مدرسه دیگر ۱۶ مدرسه ساخته می‌شود.

حمیدرضا خان محمدی در خصوص تعداد مدارس آسیب دیده در جنگ ۴۰ روزه و بازگشت آن‌ها به چرخه ،‌گفت: ۱۵۰۷ فضا آسیب دیده است که از این تعداد ۱۲۲۸ مدرسه و بقیه‌ اردوگاه و کانون و ... بوده است.

وی افزود: این ۱۲۲۸ مدرسه از ۵ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده بودند که از این تعداد ۱۲۲۵ مدرسه، وارد گردانه و آماده استفاده دانش‌آموزان شده است.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه سه مدرسه باقی مانده در میناب، مراغه و خمین کاملا تخریب شده که جایگزین آن ۱۶ مدرسه جدید از محل مشارکت خیرین ساخته می‌شود ادامه داد: در میناب چون منطقه نیازمند و لازم‌التوجه است، ۶ تا ۸ مدرسه ساخته می‌شود. از طریق پویش فرشته‌های میناب، مردم کمک می‌کنند و مدرسه می‌سازند.

خان محمدی گفت: این ۱۶ مدرسه برای مهر سال آینده آماده می‌شود.

وی با بیان اینکه یک مدرسه ۶ کلاسه در میناب آسیب دیده است که بصورت نماد ایثار نگهداری می‌شود اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام شده بیش از ۶۰ کلاس به نام و یاد شهدا در میناب ساخته می شود.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همچنین گفت: دانش‌آموزان سه مدرسه آسیب دیده شناسایی شده و به مدارس دیگر ارجاع داده می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha